Maddes Bokhylla

Bloggstafetten!

Publicerad 2016-09-05 15:26:00 i Allmänt,

Jag och en grupp med bokbloggare ska vara med i en bloggstafett om boken "Vi är en" av Sarah Crossan. Det är första gången jag är med i någon bloggstafett så det ska bli riktigt kul! Jag kommer va först att lägga upp recension av boken och kommer sen lämna över stafetten till nästa bloggare och så vidare.

Ska bli väldigt intressant och se hur resultatet blir till slut och vad vi alla bloggare tycker om boken! Vi bloggare som ska recensera boken i bloggstafetten är:

http://maddesbokhylla.blogg.se
http://agnesbokblogg.blogspot.se
http://petrasbokblogg.blogspot.se
www.drawreadandtakeaphoto.blogspot.se
www.boozenbooks.wordpress.com
http://swebookobsession.blogspot.se
http://bibliotekarier.blogspot.se
www.littletreeofstories.wordpress.com
www.bookishglimmer.se

Så efter jag har recenserat boken så kommer jag lämna över stafetten till Agnes bokblogg http://agnesbokblogg.blogspot.se och sen efter hennes recension så lämnar hon till nästa person i listan! Hoppas ni vill följa bokstafetten och se hur slutresultaten kommer bli!

Ni kanske undrar om vad boken handlar om? Här finns en handling som ni kan läsa om ni är nyfikna:

"Sextonåriga Grace och Tippy är sammanvuxna tvillingar, förenade vid höften. De delar bokstavligt talat allt. De är två individer med egna känslor, rädslor och hemligheter, men ändå en. När familjen inte längre har råd med privatundervisning måste tvillingarna för första gången börja i en vanlig skola. Hierarkierna är stenhårda och korridorerna fyllda av nyfikna blickar, elaka viskningar och rykten. Men för första gången kan de skaffa riktiga vänner, och kanske till och med snudda vid något som tidigare varit otänkbart - den stora kärleken. Men så tvingas Grace erkänna att hon inte mår bra och plötsligt står tvillingarna inför ett omöjligt val."

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela