Maddes Bokhylla

¨1007¨ av Johannes Pinter

Publicerad 2019-05-17 14:58:00 i Allmänt,

(null)
Titel: 1007
Författare: Johannes Pinter
Förlag: Swedish Zombie 
Antal sidor: 191 sidor
Utgivning: 2015
 
Spoilers kan förekomma! 
 
Handling 
 
Du har just blivit biten och smittad av någon form av? virus. Du kan inte äta vanlig mat. Silver bränner mot din hud. Dagsljus är direkt dödligt.

Du bor i Gällivare. Ovanför polcirkeln. Samtidigt som du blev smittad så inträdde sommarsolståndet.

Nu är du fånge i din lilla lägenhet. Du kan inte jaga efter mat. Det frätande dagsljuset blir alltmer outhärdligt.

Det enda du behöver göra är att överleva en dag.
Problemet är att dagen är 1007 timmar lång?
 
Recension 
 
En bok som ger dig en brutal och rå berättelse med blod och äckliga saker som kan ske under 1007 timmar när du förvandlar till något du inte vill bli. I boken får du följa Anton, en oskyldig kille som blir biten och under förvandlingen är inlåst i sin lägenhet i 1007 timmar där du får följa varenda del av förvandlingen. Boken kommer ge dig rysningar och kväljningar under varenda del av Antons förvandling och vad han är tvungen att göra för att överleva...
 
Den här boken passar super bra för dig som inte har känslig mage. Varje kapitel och mening ger en verkligen starka upplevelser och rysningar som gör det omöjligt att lägga ifrån boken trots att det ger dig kväljningar. Hela boken utspelar sig på i Antons lägenhet vilket är imponerade att man inte tröttnar på att läsa, det är sjukt hur mycket kan ske i en badrum exemplevis. Läs boken så förstår ni varför. 
 
Författaren har verkligen lagt en massa tid på den här boken vilket jag märkte under läsningen, den imponerade med att påverka läsaren så pass mycket med bara ord och meningar. Jag ser fram emot att få läsa fortsättningen nu när Anton har genomgått förvandlingen. 
 
Jag ger boken ¨1007¨ av Johannes Pinter betyg fyra av fem
 
Boken finns att köpa hos Adlibris och Bokus 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela